Vraća se Šima!

Gledaj na NOVA PLUS

Intrigantni zapleti i mnoge neočekivane zavrzlame svakodnevno su na rasporedu u omiljenoj seriji 'Kumovi' koju gledatelji imaju priliku gledati od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV i to čak dvije epizode. Na pomolu je jedan novi zaplet koji će uzburkati duhove Zaglava, jer se u seriju vraća Šima!

Kad braća Vinko (Vedran Mlikota) i Aljoša (Vladimir Tintor) vide na televiziji izvještaj o ponavljanju suđenja Šimi (Marina Redžepović) shvate da je Stipan zapravo znao za to, a nije im rekao. Pokušavaju ga suočiti s novonastalom situacijom, no bezuspješno jer Stipanu je bitno samo jedno – suprotstaviti se Stanislavu. Nakon oslobođenja od svih optužbi, Šima se odluči vratiti u Zaglave gdje je u staroj kući dočeka iznenađenje.

„Nakon što je oslobođena svih optužbi, Šima izlazi iz zatvora i vraća se, gdje drugdje, nego svojoj obitelji i svom ćaći. Po povratku, nailazi na sasvim drugačije okolnosti – na ognjištu živi netko drugi“, najavljuje glumica Marina Redžepović te zagonetno dodaje: „U tim novim okolnostima, uključit će se u borbu protiv novog načelnika Stanislava Cukele kojeg Šima zna jako dobro još iz svojih revizorskih dana.“

Seriju 'Kumovi' ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju