Što mislite tko će imati manje sreće kod Luce?

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

U prvim epizodama serije "Kumovi" lijepu Luce upoznali smo kao Jankovu simpatiju. Zahvaljujući, između ostaloga, Jankovoj upornosti, nije trebalo dugo da se među njima javi obostrana strast i rodi velika ljubav. Njihova je veza bila vrlo dinamična, puna uspona i padova, smiješnih, ozbiljnih, ali i romantičnih trenutaka. Bez obzira na sve prepreke, uvijek su ih na kraju ipak zajednički premostili i nastavili dalje još jači i povezaniji. 

Sve do trenutka kad Jankove laži i nevjera nisu konačno isplivali na površinu i više to nije mogao zataškati. Luce ga je na raznorazne načine pokušavala navesti da joj to sam prizna, a kada ništa od toga nije upalilo odlučila je jednom za svagda okončati njihovu vezu. No, čini se da su to shvatili svi osim Janka.

U razdoblju kad se Luce nosila s prekidom njezin bivši dečko, Zlatan, bio joj je rame za plakanje i uho za slušanje. Spletom okolnosti, i Zlatan se našao u teškom životnom periodu saznavši dugo čuvanu tajnu – tko mu je zapravo otac. Sve te situacije kroz koje su zajedno prolazili i bili jedno drugome potpora samo su produbljivale njihov odnos i, malo pomalo, stari su osjećaji oživjeli. 

U epizodama protekloga tjedna svjedočili smo njihovim planovima o zajedničkom odlasku u Njemačku. Po svemu sudeći, Zlatanova i Lucina veza sve je ozbiljnija i Luce više nema ni strpljenja, ni želje na bilo koji način baviti se Jankom. No, hoće li Zlatan ovoga puta zaista dobro odigrati karte i zadržati Luce za sebe ili će i Janko naposljetku od nje dobiti još jednu šansu?

 

 



Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju