Kud puklo da puklo

Domaća produkcija

Jelena Perčin

Miranda Žeravica

Miranda je Darijeva druga supruga koja je prije udaje bila hostesa/manekenka/pjevačica, ne pretjerano uspješna jer nije baš previše bistra, ali je zato ambiciozna i atraktivna.

Svi njeni planovi pođu ukrivo jer ipak u jednom koraku prevlada glupost. Miranda je vrlo zabavna osoba dok je sve po njenom i dok je ona u centru pažnje, no kad toga nema, zna biti vrlo neugodna. Miranda nije sebe zamišljala u ulozi maćehe. Više je kćerima željela glumiti prijateljicu, no nije računala na otvorenu Tininu mržnju i prezir pametne Sare. U tom će odnosu ona uvijek izvući deblji kraj. No kad joj pukne film i ona će njima uzvratiti istom mjerom. Boravak u Oštrovcu će joj teško pasti, ali će to ipak pregristi jer je želja za dijamantima ipak jača.

Osim što mora živjeti u skromnom hotelu i glumiti pred seljanima brižnu suprugu i pomajku, Darijeva nesposobnost da pronađe dijamante je dovodi do ludila. Kako je Dario zauzet kopanjem, kćerima i prijateljstvom sa Ane, Miranda će tražiti zabavu izvan kuće, uglavnom samo zato da izazove Dariovu pažnju. To je prvenstveno Damir koji neće imati ništa protiv njene pažnje. To će je dovesti u konflikte sa Katarinom, a zatim i sa ostalim ženama koje će se udružiti protiv „razaračice brakova“.

Zanimljivosti

X