Nakon noći provedene sa Svetom, Barbara je zgrožena, Sveto likuje, a povrijeđeni Srećko odlazi. Sveto je uvjeren da je Barbara namjerno spavala s njim, a pijanstvo je samo krinka.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Mile se sjetio da danas ima 35 godina braka i svim silama pokušava organizirati slavlje. U Gospić po mikser šalje Stipu, koji na putu susreće Branku, bivšu Katinu profesoricu, koja stiže na simpozij. Damir i Katarina napadnu Milu da mikser nije romantičan dar.
U međuvremenu, Sveto skenira fotografiju na kojoj su članovi FUK-a, izreže Barbaru i Slavu, i uokviri samo dio s njim i Zdenkom. Lijepo umotanu sliku ostavlja u dućanu. Mile stiže u dućan po bolji dar za Zdenku i uzima Svetinu sliku, ne znajući što je unutra. Sve se otkrije na proslavi kada zbunjena Zdenka odmota dar, a Sveto optuži Milu za krađu. Pojavi se i Barbara koja se potuče sa Svetom te svi saznaju da su spavali zajedno.

Mate se pokušava približiti Dariju i bez njegovog znanja krene popravljati branik koji mu je udubila Barbara. Dario paranoično potjera Matu. Naposlijetku saznaje od Tine da Mate samo želi njegovo poštovanje.