Za nju je ljubav stanje u kojem razum napušta tijelo

Gledaj na NOVA PLUS

Sjajna turska glumica Sera Kutlubey s izrazitom se lakoćom transformira u lik koji glumi. Trenutno je svima najbolje poznata po liku prepredene ljubavnice Damle u seriji "Izdaja". Sera u ovoj seriji ima jednu od glavnih uloga i vrlo je vješto tumači. Doduše, to ni ne čudi jer je ljubav prema glumi u njezinom životu već dugo prisutna. 

 

Gluma i pisanje njezina su strast, a za svoju profesiju misli da je najveća ludost koju je napravila u životu. Međutim, za jedan je intervju izdvojila još jedan trenutak koji će dugo pamtiti:

"Trenutačno mi na pamet pada trenutak u kojem sam se popela na krov kuće u kojoj sam neko vrijeme živjela u Londonu. Prekrasno je kišilo, a ja obožavam kad je oblačno. Popela sam se, hodala do kraja krova i neko vrijeme promatrala kišu i nebo. Sve je bilo prekrasno do trenutka u kojem sam se trebala vratiti. Kao da nije bilo dovoljno teško hodati po krovu koji je kos, kiša je sve jače padala i bilo je sklisko dok sam hodala. Nikoga nisam mogla zvati u pomoć i nisam imala nikakvu zaštitu. Sjećam se da sam se zaista našla oči u oči sa smrću. Kad sam se nekako dovukla nazad, sva sam bila u ranama. Taj me užitak skupo stajao."

U životu se, kao i u svojoj profesiji, uvijek vodi svojim vrijednostima i smatra da je gluma beskrajan put u kojem svakoga dana treba nešto nadodati...

Osim što kroz glumu često mijenja svoje osobnosti, na Serinom Instagram profilu vidljivo je da se ne boji ni fizičkih promjena. Tako je kroz život često mijenjala svoju frizuru sve dok nije došla do upečatljive kratke kose koja daje poseban karakter i liku Damle. 

 



 

Crnokosa, smeđokosa ili crvenokosa? Koje vam je Serino izdanje najljepše? Odgovorom u anketi nam pokažite što mislite!

Seriju "Izdaja" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju