Od ponedjeljka 9. listopada na Novoj TV!

Gledaj na NOVA PLUS

Gledatelji Nove TV imat će prilike gledati popularnu tursku dramsku seriju "Duhovi prošlosti" snimljenu po istinitoj priči i nadahnutu romanom "Madalyonun içi" dr. Gulseren Budajidžioglu. Slučajan susret s Hanom Derenogluom (Birkan Sokullu) uvuče prelijepu Indži (Farah Zeynep Abdullah) u kovitlac mračnih tajni njegove obitelji.

Radnja serije nudi dubok uvid u ljudsku psihu i kompleksnost obiteljskih odnosa. Kroz pažljivo izrađene likove i njihove priče, serija istražuje složene teme, uključujući prihvaćanje različitosti, suočavanje s gubicima, borbu s unutarnjim demonima te važnost empatije. Scenarij s detaljno razrađenim likovima i emocionalno nabijenim situacijama gledatelje neće ostaviti ravnodušnima.

 

U nastavku upoznajte likove nove turske uspješnice:

HAN (Birkan Sokullu)

Han živi s tri sestre i bolesnim ocem i osoba je koja je u potpunosti odustala od svojih snova. Živeći rastrgan između starijih sestara punih opsesija i posla, Han se trudi obitelj održati na nogama. Njegov susret s Indži za njega predstavlja prekretnicu.

INDŽI (Farah Zeynep Abdullah)

Indži radi kao šefica programa na radiju i živi sa svojim zaštitnički nastrojenim djedom i bratom Egeom. Indžin će se život uvelike promijeniti kad slučajno upozna Hana i preseli se u zgradu Masumlar.

SAFIJE (Ezgi Mola)

Hanova starija sestra. Od majke je naslijedila svoju opsjednutost čistoćom, opsesivno poimanje morala i sitničavost. Koliko god se prala, uvjerena je da ne može sprati prljavštinu.

GULBEN (Merve Dizdar)

Najtiša i najneupečatljivija članica obitelji koju nitko ni u čemu ne pita za mišljenje. Cijeli je život provela pod jarmom starije sestre Safije. Gulben ni od koga nije dobila ljubav, pa spas traži u romantičnoj ljubavi i često se zanosi nemogućim snovima.

EGE (Emir Özden)

Mladi Ege, Indžin je brat koji živi s njom i djedom. Iako se isprva čini drag i susretljiv, Ege je zapravo tašta osoba koja izbjegava svaku odgovornost, propalica prkosnog duha.

 

Tursku seriju "Duhovi prošlosti" pratite od 9. listopada na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju