Dar Mar

Domaća produkcija

Toma Medvešek

Rafael

Rafael je maloljetni Gabrijelov brat, "buntovnik bez razloga". Idealizira brata i želi ga zadiviti, no to najčešće ne završi dobro.

Hrabar je na brata, ali nije toliki vuk samotnjak, nego uživa u društvu ljudi i ima više povjerenja u njih. Rafo uživa u sitnim provokacijama i situacijama u kojima je centar pažnje. Iako je tinejdžer koji se ponekad tipično tako i ponaša, Rafo je vrlo inteligentan i bolje zna s ljudima od Gabrijela. Dok Gabrijel nikome ne vjeruje, Rafo se lakše otvara i brže čita ljude. Ponekad zna biti pravi mali manipulator, ali kada zatreba, iskren je i za obitelj bi napravio sve. 

Rafo voli paziti na izgled i dotjerati se, za razliku od brata, zbog čega ga Anđela često zeza. Dok je Gabrijel najčešće u jednostavnoj bijeloj majici i crnom jeansu, Rafo se odijeva slobodnije. Mašta o karijeri u hip-hopu i potajice piše pjesme.

Zaljubit će se u privlačnu Suzanu, koja će biti zbunjenasilnom pažnjom koju dobiva od maloljetnika. U Rafu će se zaljubiti Linda, kojuće Rafo odvući u (sitne) probleme sa zakonom…

Zanimljivosti

X