U uskršnjoj epizodi Zdravlja na kvadrat gost je velečasni Robert Šreter.

Koja je druga strana njegovog poziva, kako provodi dane kada nije u službi, koje sportove voli i koliko je važan duševni mir - pitanja su na koja odgovara u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Koja je uloga nosa u prevenciji respiratornih infekcija i kako se zaštititi? Koliko je dobra primjena morske vode u svrhu očuvanja zdravlja sluznice nosa te koliko je važno da proizvodi na bazi morske vode ne sadrže mikroplastiku? Odgovore saznajte u ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Masaža nije korisna samo zbog opuštanja tijela i olakšavanja boli u mišićima. Znanstvene studije pokazuju kako masaža smanjuje razinu hormona stresa i jača imunitet. Ona obuhvaća niz različitih tehnika. Sve o masaži i masažnim foteljama saznajte u novom Zdravlju na kvadrat! 

Kvaliteta zraka koji udišemo u zatvorenom prostoru ima izravan utjecaj na naše zdravlje. Vrlo često u unutarnjem prostoru zrak je i do pet puta zagađeniji od vanjskog. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte koji su to najveći zagađivači zraka u zatvorenim prostorima, koliko su štetni za zdravlje i kako si možemo pomoći?

Štetnost cigareta i duhanskog dima za aktivne, ali i pasivne pušače već je odavno poznata. O dugogodišnjim edukacijama, javnim akcijama i kampanjama govore iz Zavoda za javno zdravstvo koji pokušavaju ovoj nezdravoj navici na kraj. Kako? Pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!