Dario Zurovec je rođen 1986. godine i jedan je od najmlađih gradonačelnika u Hrvatskoj!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Totalno je atipičan političar. Ne onakav kakve smo navikli gledati svakoga dana. Ljubav su mu, uz obitelj – priroda i, naravno, sport. Uz to i ples, pa ćemo ga tako gledati u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte sportsko-plesne minute s gradonačelnikom Svete Nedelje! 

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govorit ćemo o akupunkturi. To je jedna od metoda liječenja u tradicionalnoj kineskoj medicini, koja se provodi ubadanjem tankih igala u određene točke na koži. Prema mišljenju Svjetske zdravstvene organizacije akupunktura je jednostavna, sigurna, učinkovita, znanstveno dokazana metoda liječenja. 

Parkinsonova bolest! Kada govorimo o njoj, pogođeni su i muškarci i žene. Učestalost bolesti je značajno veća u grupi ljudi iznad 50. godine života, iako postoji alarmirajući porast pacijenata mlađe dobi. Godine 1817. bolest je opisao engleski liječnik James Parkinson i nazvao ju drhtajuća paraliza. O simptomima i liječenju ove bolesti govorimo u ovotjednom Zdravlju na kvadrat! 

U ovoj ćemo epizodi Zdravlja na kvadrat govoriti o dijetama i gubitku kilograma. Nećemo reći kako je proces brz i jednostavan, dapače, reći ćemo puno toga što Vam se možda i neće dopasti, a naš će Vam sugovornik otkriti kako zaista kvalitetno i dugoročno izgubiti masne naslage? 

Legioneloza ili legionarska bolest se ne pojavljuje često, ali je vrlo teška infekcija, slična upali pluća. O samoj težini bolesti dovoljno govori podatak da je uz liječenje ishod neizvjestan i nerijetko završava tragično! Kako se obolijeva od ove bolesti i je li zarazna? Na ta, ali i mnoga druga pitanja, odgovorit ćemo u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!