Puno utrka je u njezinim nogama, ali i dalje izgleda kao „curetak“, kako bi rekli naši stari.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Što je tajna njezinog izgleda i vitke linije? Kakvo joj je zdravlje i što misli o zdravstvenom sustavu u Lijepoj našoj? Na sve to, ali i još neka pitanja, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, odgovorila je poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec.

Nije nikakva tajna da vas u Zdravlju na kvadrat iz epizode u epizodu želimo educirati. Često govorimo i o spolnim odnosima. Oni među maloljetnicima velika su tabu tema! Svi smo svjesni da se to događa, ali nerado prihvaćamo, a još manje o tome razgovaramo. Važnost teme prepoznala je i država koja je preko Zavoda za javno zdravstvo, kroz svoje programe, odlučila educirati mlade i ponuditi ono što im je najpotrebnije - provjerene informacije!

Sinusi! Mnogi od vas znaju kakav je to problem! Glavobolja, bol, osjetljivost i oteklina u području oko očiju, obraza, nosa i čela. Začepljen nos s pratećim zeleno-žutim sekretom, temperatura, opća slabost i umor, smanjen osjećaj mirisa te bol koja se širi u zube. Pomoć? O tome govorimo u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Liječenje hijaluronskom kiselinom. Kakva je to terapija, za što se sve koristi, kakav joj je učinak i kako se radi zahvat? Odgovore na pitanja ima liječnik Tomislav Čengić u ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Prepustiti se prirodnoj čaroliji, uzeti ono što nam nudi i ukrotiti neugodne mirise. Simpatično zvuči! Kako uživati u kozmetici, a ne naškoditi svom organizmu raznim kemijskim sastojcima? O tome više u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!