U Zdravlju na kvadrat ministar zdravstva Vili Beroš: “Potpuno je jasno da smo napravili niz grešaka u koracima prilikom promišljanja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.“

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Na što je trenutačno fokusiran u reformi zdravstva? Hoće li liječnicima biti plaćeni prekovremeni sati? Kako riješiti problem nedostatka i preopterećenosti liječnika u primarnoj zdravstvenoj zaštiti? Gdje curi novac u zdravstvu? Pitanja za aktualnog ministra zdravstva Vili Beroša bilo je bezbroj. Odgovore pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Ravnotežu vaginalne mikroflore mogu narušiti brojni čimbenici - od stresa, oslabljenog imunološkog sustava pa sve do korištenja lijekova kao što su antibiotici ili kontracepcijske pilule koje utječu na kvalitetu vaginalne mikroflore. Koji su simptomi vaginalnih infekcija doznajte u ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Urasle dlačice najčešće nastaju kao posljedica brijanja ili depilacije. Umjesto da izbiju na površinu kože, one rastu ispod, što dovodi do neugodnih reakcija kože poput iritacije i crvenila. Što nikako ne preporučuju dermatolozi, a što da? Odgovore donosi nova epizoda emisije Zdravlje na kvadrat! 

U danima kada se diljem svijeta pridaje dodatna pozornost osobnoj higijeni i zdravom načinu života te ekološkom razvoju, važno je kako pravilno sačuvati prehrambene namirnice što dulje i ne bacati ih. Uz to, važno je i kako jednostavno, a uz uštedu energije i novca, sačuvati svoje, ali i zdravlje najmilijih. Da tehnologije napreduju te da im je cilj očuvanje svega navedenog, pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!