Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Naginjao je prema nogometu, ali su ga stručnjaci primijetili na rukometnim utakmicama i balun je otišao u povijest. Sada igra za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, zabija golove i jedan je od najtalentiranijih i najperspektivnijih mladih rukometaša. Kakav je privatno, u Zdravlju na kvadrat, ispričat će Zadranin Luka Lovre Klarica.

Helikopterska hitna medicinska služba počela je s radom krajem ožujka 2024 godine. Četiri helikoptera na četiri lokacije u Hrvatskoj. Stotine intervencija, različitih iskustava, i ono što je najbitnije, puno spašenih života. Zbog toga, u Zdravlju na kvadrat ove subote stiže priča o junacima ove službe!

Sve se više govori o dizalicama topline, no većina ljudi nije sigurna kako funkcioniranju i koliko je bitan njihov pozitivan utjecaj na okoliš. Ne upotrebljavaju zapaljiva goriva, a rade po načelu neiscrpnih izvora energije koje pruža priroda, poput zraka. U novoj epizodi ne propustite još jednu reportažu o zaštiti okoliša.

Melanom je zloćudni tumor kože. Sve o rizičnim skupinama, uzrocima, simptomima, pregledu madeža, posebno nakon ljeta koje je iza nas, ali i liječenju melanoma donosi ovotjedno izdanje Zdravlja na kvadrat.

Topla voda s limunom, ujutro na tašte, postala je popularna preporuka. Utjecajne osobe na društvenim mrežama proširile su ideju da početak dana čašom vode s limunom može poboljšati zdravlje, ali pomoći i u mršavljenju. Je li to zaista tako, saznajte već ove subote u novoj epizodi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju