Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Poznat je kao glumac u serijama “Na granici” i “Kumovi”, ali i kao član žirija “Supertalenta.” Za sebe kaže kako mu je želja bila postati pilot, ali ga je životni put odvukao na drugu stranu. Vozi bicikl i roni, a njegov Instagram profil obiluje i fotografijama iz teretane. Sve o tome, i više, govorit će Fabijan Pavao Medvešek u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Akutni napadaj bubrežnog kamenca izrazito je jaka bol, jedna od najjačih koju čovjek može iskusiti. No, dobra je vijest da većina pacijenata ima samo jedan napadaj u životu. Jeste li znali da probleme s bubrežnim kamencima mogu imati čak i djeca? Više detalja doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će se o važnosti ranog prepoznavanja neuromišićnih bolesti kod djece. S terapijom za ove bolesti treba krenuti vrlo rano kako bi bila efektivna. Neuromišićne bolesti su rijetke bolesti čiji simptomi ne moraju biti vidljivi na početku, već se postupno razvijaju. Više doznajte u novom izdanju emisije.

HACCP sustav preventivni je sustav za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane te smanjenje rizika od trovanja. Ekipa Zdravlja na kvadrat bila je Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Velikoj Gorici, i doznala tko sve mora implementirati HACCP sustav.

Zimi se vrijeme često mijenja i vrlo je moguć scenarij da u jednom tjednu imamo pljuskove, sunčane dane, vjetar i snijeg. Ovakve promjene vremena ubrzavaju isušivanje kože i njezino pucanje, posebice na rukama, licu i usnama. Sve o alergijama na hladnoću saznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Većina ga ljudi voli, dok ga neki ne podnose. Sve što ste znali, ili niste znali o luku, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju