Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Svijet je zaludio mišićima i vježbanjem! Doslovce svijet, jer njegove objave prati vojska sljedbenika. Ali ne vojska kojoj je služio, nego vojska pratitelja diljem svijeta s društvenih mreža. Neki od njegovih videa imaju milijune pogleda, a on je pokazivanjem svoga vježbanja i zdravog načina života postao utjecajan influencer. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gledamo Filipa Ščrbaka! 

Ekstruzija diska je bolest koja mnogima zadaje goleme probleme i bolove. Što se zapravo događa s kralježnicom kada je ekstruzija diska u pitanju i kako se rješava taj problem? U novoj epizodi Zdravlja na kvadart o tome govori vrhunski liječnik Ante Subašić! 

Pregledom karotidnih i vertebralnih arterija danas se može pouzdano procijeniti kvaliteta krvnih žila kao i količina krvi koja stiže do mozga. Zbog čega je ovaj pregled važan i kada ga treba napraviti? Što se s njim može otkriti, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, ispričat će nam liječnica Sanja Tomasović.

Činjenica je da nam je životni vijek sve duži. To znači da se naš organizam, pogotovo zglobovi, kosti i hrskavice sve više troše. Koljena najviše! Zato ćemo u ovotjednom Zdravlju na kvadrat doznati puno toga o endoprotezi koljena! 

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat i reportaža o bolesti koju liječnici nazivaju sporohodajućom. Zovu je i tihi ubojica. Zbog načina života, manjka kretanja ali i zbog loše prehrane dijabetes postaje sve češći problem! Bolest koja je nekada bila sinonim za stariju populaciju sada je sve češća i kod mlađih osoba. 

Bio je prijatelj naše TV kuće, prijatelj Zdravlja na kvadrat. Razgovarali smo s njim prije točno godinu dana i tada je imao samo jednu želju. Nažalost, želja da uspije potrčati ostala je neispunjena! Otišao je, ali uvijek će ostati u našim srcima, dragi Miroslav Ćiro Blažević. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat oprostit ćemo se od nogometne legende!

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju