Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Ako vas je naša talentirana glumica oduševila vokalom - ima toga još! Njezin je Instagram profil riznica predivnih obrada, a uz to što odlično pjeva, ona je i mlada talentirana glumica! Ana Uršula Najev, gledateljima Nove TV poznatija kao Luce iz serije Kumovi, gošća je u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 


Pojava zujanja u uhu može biti potpuno bezazlena, ali i povezana s teškim bolestima. Ponekad šum može biti jedva primjetan, a može dovesti i do poremećaja ponašanja. Zbog čega netko katkad ima zujanje u ušima i je li to bolest, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat tema je dentalna medicina i iogmatični implatanti. Ne znate što je to, kako izgledaju, kako se ugrađuju u čeljust, je li proces bolan te koliko traje? Sve detalje saznajte u novom izdanju emisije Zdravlje na kvadrat!

 

Vrijeme nas zadnjih godina često iznenadi. Najviše to zbunjuje prirodu, posebno biljke, a posljedično i ljude. Najbolje to znaju alergičari. O alergijama i borbi s njima govorit će se u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

 

Ukoliko želite Vašim očima vratiti svjež, mladenački i prirodan izgled rješenje za to može biti blefaroplastika. Blefaroplastika ili korekcija kapaka je estetski kirurški zahvat kojim se uklanjanja višak kože i masnog tkiva s gornjih i donjih kapaka (vjeđa). Je li zahvat bolan, koliko traje oporavak i koliko vas može pomladiti, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju