Više doznajte u ovotjednoj emisiji

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat gledatelje očekuje mali podsjetnik na poznata lica koja su se pojavila tijekom ove sezone te otvoreno i iskreno govorila o svojim životnim stavovima, duševnom miru i zdravlju. Alen Đuras, Ivana Kovač, Snježana Schillinger i Boris Vujčić dio su nove epizode!

Važno je zaštiti kožu od sunca, naročito na visokim temperaturama, i spriječiti crvenilo i guljenje kože. Prije izlaganja suncu trebalo bi napraviti i pregled madeža, te uz to brinuti o vlasištu i kosi. Kako? Doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Putnička dijareja predstavlja sindrom vezan za promjenu zemljopisne lokacije. Obično se javlja kod ljudi koji putuju u strane zemlje, posebno tijekom ljetnog perioda i godišnjih odmora. Međutim, važno je napomenuti da ovaj problem nije isključivo vezan uz međunarodna putovanja - čak i putnici unutar Hrvatske mogu biti pogođeni.
Na koji način? Pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Zbog ubrzanog stila života i nedostatka vremena, obroci se sve češće podgrijavaju. U Zdravlju na kvadrat saznajte kako pravilno podgrijavati hranu.

Klima uređaji su postali sastavni dio života i gotovo ne možemo zamisliti prostore, pa ni automobile bez njih. Oni nam život čine ugodnijima. Međutim, kao što mogu biti vrlo korisni, klimatizacijski uređaji mogu biti i uzrok zdravstvenih problema. Sve detalje donosi ovotjedno Zdravlje na kvadrat.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju