Svi koji vole božićnu čaroliju i Advent ovaj vikend ne smiju propustiti Coolturist jer vas vodimo na čaroban Advent u Varaždinu.

Pogledajte zašto je već osvojio sve posjetitelje i postao jedan od najposjećenijih u zemlji, a posjećujemo i ponovno otvorenu božićnu bajku obitelji Salaj. Osim toga, prošetat ćemo i najljepšim lokacijama Adventa u Zagrebu. 

Potpuno jedinstven Varaždin Eye, trenutno jedini takav u Hrvatskoj, najzabavniji Djed Božićnjak s pravom kućom, najveći adventski kalendar u zemlji, mjesto gdje spavaju anđeli, mnoštvo glazbenih događanja, puno ukusnih zalogaja po pristupačnim cijenama, beskrajno puno bijelih borova i lampica, klizalište i ledeni tobogan - samo su neke od stvari koje vas čekaju ove godine na Adventu u Varaždinu, a sve donosi ekipa Coolturista. 

Iako nešto skromniji, zagrebački Advent i ove godine ima nekoliko čarobnih lokacija koje obožavaju Zagrepčani i njihovi gosti. Ove nedjelje pogledajte što se ne propušta u Zagrebu i zašto je Polarni Advent u divljem srcu grada nezaobilazno mjesto. 

Šećer ovotjedne epizode je čarobno imanje obitelji Salaj gdje stotine tisuća lampica i ove godine potpuno oduševljavaju najmlađe, ali i one nešto starije.

Naravno, imamo i gastro minute u kojima spremamo blagdanski ručak s klasičnim namirnicama, ali na malo drugačiji način. Inspirirajte se za nadolazeće blagdanske dane. Vidimo se ove nedjelje!