Dragi Coolturisti, nakon Adventa u Rijeci ovaj vikend vas vodimo na adventske avanture u Zadar. Pogledajte kako se, inače poznata ljetna lokacija, ove godine okitila u svoje božićno odijelo.

Zadar ove godine potpuno oduševljava čarobnim božićnimlokacijama. Neke od njih su već poznate Zadranima, a neke su potpuno novačarolija. Otkrijte kako je Zadru uspjelo imati i bogati glazbeni program, kojizalogaji oduševljavaju posjetitelje, gdje klizati i gdje se fotografirati. Punoadventskih trenutaka čeka vas ovaj vikend u Coolturistu.

Osim po adventske trenutke vodimo vas na slavne morskeorgulje u Zadru, ali i u Muzej antičkog stakla koji je potpuno jedinstven usvijetu. Upoznajte cool ekipu iz muzeja koja ponosno radi u jedinom takvommuzeju na svijetu te pogledajte kako izgleda puhanje i oblikovanje stakla istaklenih božićnih kuglica. Ovog vikenda uvjerite se zašto bi svakako baremjednom trebali posjetiti muzej.

Naravno, imamo i gastro minute u kojima nam simpatični chefiz Zadra otkriva potpuno neobične zalogaje za blagdane, a kombinirat ćetradiciju i inovativni pristup hrani. Svakako budite s nama i ovaj vikend!