"Coolturist" gledateljima otkriva skrivene dragulje Lijepe Naše

Omiljena putopisna emisija "Coolturist" nakon kratke pauze vraća se na Novu TV ove nedjelje 3. prosinca, a nakon hladnih predjela Aljaske i Kanade ranije ove godine, urednica, voditeljica i svjetska putnica Riana Petanjek, gledatelje u novim nastavcima ponovno vodi kroz istraživanje brojnih turističkih poslastica Lijepe Naše.

Ekipa Coolturista posjetila je gotovo sve krajnje točke Hrvatske i donosi vam priče i ljepote nekih već jako poznatih turističkih lokacija, ali i mnogih onih koje još čekaju zasluženu popularnost. Svakako su se potrudili pronaći mjesta na kojima možda još niste bili, a trebali bi se naći na listi turističkih želja.
''Jako se veselim povratku naše emisije 'Coolturist' na male ekrane. Naša ekipa je tijekom snimanja doživjela nevjerojatne avanture istražujući čari Lijepe Naše. Naša želja bila je predstaviti gledateljima ne samo već poznate destinacije, već i one neke skrivene dragulje Hrvatske. Svaka nova epizoda 'Coolturista' donosi priče i ljepote koje će zasigurno oplemeniti putničke liste naših gledatelja. Sva uzbuđenja koja smo doživjeli tijekom snimanja, želimo prenijeti kroz naše putovanje kroz raznolikost i ljepotu Hrvatske. Radujem se što ćemo ponovno zajedno putovati kroz našu predivnu zemlju i nadam se da će gledatelji uživati u novim epizodama 'Coolturista' jednako koliko smo mi uživali snimajući ih.'', izjavila je urednica i voditeljica emisije Riana Petanjek.

Među prvim nastavcima ekipa 'Coolturista' gledatelje vodi po različitim turističkim biserima kontinentalnog dijela naše zemlje. Gledatelji će tako upoznati zanimljive planinarske staze mističnog Kleka, planine vještica, ali i mjesta s kojeg je krenula priča hrvatskog planinarskog saveza. 'Coolturist' je posjetio i krajnji sjever Hrvatske - Međimurje te donosi priču o jedinom prestalom funkcionalnom mlinu na Muri, labirintu ljubavi, kao i o jednom od najpopularnijih i najljepših vinograda Hrvatske.

Nove epizode "Coolturista" ne propustite pratiti od nedjelje 3. prosinca u prijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju