Ne propustite!

U prvoj epizodi nove godine ekipa Coolturista vodi gledatelje na očaravajuće putovanje kroz bajkovito zelenu Istru. Proučavajući čaroliju ovog prekrasnog kraja, Coolturist istražuje nekoliko neodoljivih destinacija.

Poznat kao najmanji grad na svijetu među turistima, Hum će oduševiti svojim šarmom, dok će gledatelji doznati gdje su skriveni Kotli i koje je najbolje vrijeme za njihovo posjećivanje. Ovotjedno izdanje emisije otkrit će zašto je hrvatski tartuf tako poseban i kako izgleda tura lova na tartufe.

U novoj epizodi ekipa Coolturista prošetat će autentičnim srednjovjekovnim parkom, Vodnjanom, ali i posjetiti jamu Baredine, dom poznate čovječje ribice. Pored tih lokacija, Coolturist će gledatelje povesti na mjesto najboljih istarskih kažuna te posjetiti jedinstveni muzej traktora na otvorenom.

Uz poznate tartufe, Istra se ističe i po svojim kobasicama i ukusnim mesnim delicijama. Gastro minute odvest će gledatelje u sami centar Istre, u Sveti Petar u Šumi, mjesto koje će otkriti tajnu izvrsnosti mesa i tradicionalne pripreme u istarskom stilu.

 

I ove nedjelje ostanite uz Novu TV i "Coolturist" i pronađite inspiraciju za novi izlet!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju