Ne propustite!

Ove nedjelje, nova epizoda Coolturista odvest će gledatelje u prekrasnu Splitsko-dalmatinsku županiju, gdje ih očekuje otkrivanje povijesti, kulturnih dragulja i spektakularnih prirodnih ljepota koje nudi ovaj dio Hrvatske.

Turistički vodič provest će ekipu Coolturista kroz Split, gdje će posjetiti Galeriju Meštrović, dom mnogih remek-djela velikog hrvatskog kipara Ivana Meštrovića. Također, istražit će Meštrovićeve Crikvine-Kaštilac, izložbeni prostor na splitskim Mejama koji dodatno obogaćuje kulturnu ponudu Splita.

Pod vodstvom direktora turističke zajednice, posjetit će Trogir, grad pod UNESCO-vom zaštitom. Saznat će više o njegovoj bogatoj povijesti, kulturnim znamenitostima i šarmu koji privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Istraživanje će nastaviti u Muzeju grada Trogira i na impresivnoj Tvrđavi Kamerlengo, koja nudi spektakularan pogled na Trogir i okolicu. Upoznat će se s povijesnom ulogom ove tvrđave, ali i njezinom današnjom funkcijom.

 

Avantura će se završiti na Biokovu, gdje ih očekuje uživanje u nevjerojatnim panoramskim pogledima na dalmatinsku obalu i otoke, a otkrit će i sve o jedinstvenom vidikovcu - Skywalku, koji nudi nezaboravno iskustvo.

Ne propustite novu epizodu Coolturista i otkrijte sve ljepote i tajne Splitsko-dalmatinske županije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju