Ne propustite!

U novoj epizodi ekipa Coolturista gledatelje vodi u neodoljivi Zadar, grad s navodno najljepšim zalaskom sunca na svijetu, na samoj sredini naše obale. Ove nedjelje budite uz Coolturist i provjerite koje su to sve lokacije u gradu koje ga čine zanimljivim turističkim mjestom tijekom cijele godine, a ne samo ljeti.

Uz pomoć lokalne vodičice, gledatelji će otkriti fascinantne priče o gradu te istražiti manje poznate atrakcije koje ga čine posebnim. Posjetitelji će imati priliku zaviriti u jedinstveni Muzej antičkog stakla te saznati više o procesu puhanja stakla i izradi staklenog nakita.

Ovotjedno izdanje emisije također će istražiti obnovljeni fascinantni prostor Muzeja dvije palače, nudeći pregled izložbi koje tamo čekaju posjetitelje. Neizostavna je priča o Barkajolima, čuvarima najstarijeg javnog prijevoza u Zadru, koju će gledatelji imati priliku bolje upoznati.

Naravno, epizoda ne završava samo u Zadru. Gledatelji će moći posjetiti Nacionalni park Paklenicu, smješten u zaleđu grada.Ovaj park, osim svojih prirodnih ljepota, poznat je i po najvećem broju penjačkih staza na jednom mjestu u Hrvatskoj, čime privlači alpiniste i penjače. Nakon posjeta Paklenici, gastro minute emisije otkrit će idealno mjesto za piknik.

Ne propustite novu epizodu "Coolturista" koja će vas provesti kroz Zadar i otkriti raznolikost ovog prekrasnog grada i njegove okolice

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju