Dnevnik Nove TV

Informativni program

Saša Kopljar

Voditelj

Saša Kopljar, jedno od najdugovječnijih voditeljskih lica u Hrvatskoj, dio je informativnog programa Nove TV od 2003. godine.

Diplomirao je Jugoslavenske književnosti i jezike na Sveučilištu u Osijeku. Za vrijeme studija pisao je za omladinski tisak i radio kao dopisnik Večernjeg lista. 1988. godine kao novinar prelazi u informativni program osječkog studija HTV-a. Početkom Domovinskoga rata Saša je nastavio svoju televizijsku karijeru kao urednik i voditelj informativnih emisija javne televizije (od 1992. godine), a izvještavao je s ratišta diljem Hrvatske. Tijekom karijere pratio je i rad Vlade, Sabora, Ureda predsjednika te vodio mnoge mozaične i zabavne emisije. Na Novoj TV radi kao voditelj informativnih emisija i posebnih projekata od formiranja redakcije informativnog programa 2003. godine. 

''Puno je razloga zašto sam i danas, nakon godina rada na Novoj TV, sretan, zadovoljan i ponosan. Kako ne bih bio sretan kada svaki put idem na posao s uvjerenjem da ćemo na kraju dana gledateljima isporučiti kvalitetnu emisiju, gotovo sat i pol najvažnijih, detaljnih i provjerenih informacija. Zadovoljan sam što smo već godinama najvjerodostojnija, ali i, što je meni posebno važno, najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj. Ponosan na cijelu ekipu, desetke kolegica i kolega, koji s velikim entuzijazmom, profesionalnošću i ambicijom svakog dana na jednak način pristupaju svojem poslu.''


Zanimljivosti

X