Dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju...

Posve neočekivano trag ih dovodi do velike urote u koju je uključena mafija na čelu s narko bossom Johnnyjem Tapiom (Jordi Molla), čiji je krajnji cilj preuzeti cjelokupnu trgovinu droge u gradu, makar to značilo i veliki međunarodni obračun onih kojima se ta njihova namjera ne sviđa.

Mike se pritom i zaljubljuje u Marcusovu sestru Syd (Gabrielle Union) što dovodi u pitanje njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Ukoliko ovaj uigran par detektiva ne uspije razdvojiti posao od svojih privatnih života u opasnosti je ne samo razrješenje slučaja već i Sydin život...

Willu Smithu slavu je donjela urnebesna serija „Princ iz Bel-Aira“, a serija je pomogla i njegovoj reperskoj karijeri pod imenom The Fresh Prince.

Martin Lawrence, osim glumačke, ima i zavidnu karijeru kao stand up komičar. Glumac je svojedobno ispričao kako je svoj humor razvio trudeći se nasmijati svoju majku koja je sama uzdržavala šestero djece, a njegovi su učitelji na kraju školskih satova odvajali po desetak minuta vremena kako bi Lawrence mogao nasmijavati svoje prijatelje.

Kada je na set došao Dennis Greene, koji u filmu glumi Reggieja, izbacivač Martina Lawrencea mu je rekao kako Lawrenca nipošto ne smije gledati u oči i niti mu se obraćati, a Lawrence je bio vrlo neugodan prema mladom Greeneu.

To je bio dio plana redatelja Michaela Baya s kojim je želio da se Greene zaista boji Lawrence kako bi scena plašenja bila što autentičnija. Greeneu također nisu rekli niti da će mu se u scenu prijetiti pištoljem, već da će policajci samo vikati na njega. Mladi je glumac bio vrlo šokiran onime s čime se susreo na setu ovog filma.

Komediju "Zločesti dečki 2"ne propustite pratiti u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju