Otkrijte kako to izgleda u napetom trileru

Walter Franklin (Nicholas Cage) bivši je marinac koji je lak na okidaču i koji živi sam sa svojom suprugom Fancy (Kadee Strickland) u viktorijanskoj kući na tihom otoku u Louisiani. Kad Waltera kućni uljez probudi usred noći brzo ga ustrijeli, ali pritom uništi svoju ogradu. Walter uskoro zaposli Buddyja (Luke Benward) da mu brzo popravi ogradu, ali to će ipak pričekati kad uragan zatoči Buddyja kod Franklinsovih preko noći.

No, Walter ne vjeruje Buddyju sa svojom zavodljivom suprugom, i kad mu ponudi nešto što ne može odbiti večer obiluje pohlepom, seksom, nasiljem i nevjerojatnim otkrićima koja prisile Waltera da mladiću smjesti umorstvo. Kad detektiva Jonesa (Kelsey Grammer) postave na čelo istrage, uskoro pokaže pravi identitet i namjere urotnika.

Baš poput aktera u filmu, i sam je film naišao na poteškoće. Naime, ostali su bez novca pa je završen bez posljednja dva dana predviđena za snimanje. Ipak, izgleda da su tome dobro doskočili, a prema riječima redatelja Stephena S. Campanellija neke su scene snimljene iPhoneom.

Izvorni naziv filma jest "Grand Isle", no, zanimljivo, originalni je naziv trebao glasiti "Fancy, Buddy, and Mr. Walter". Također, Nicholas Cage većinom je improvizirao svoje govorne dijelove, a ovo je ujedno i njegova prva suradnja s Kelseyjem Grammerom.

Napeti triler "Zarobljeni u oluji" ne propustite pogledati u četvrtak u večenjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju