Cameron Diaz u zavodljivoj ulozi

Kad su Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli izlaziti, strast u vezi bila je snažna – no deset godina i dva djeteta kasnije, plamen njihove ljubavi ne gori snažno kao u početku.

Kako bi začinili svoju vezu, odluče se snimati dok maratonski vode ljubav. To se isprva čini kao dobra ideja, sve dok ne shvate da video iz njihove privatne zbirke više nije privatan. Dok njihovi pokušaji da spase svoj ugled vode do noći koju nikad neće zaboraviti, shvatit će da ih je snimka zapravo ogoljela mnogo više nego što su očekivali.

Glavne uloge u ovoj komediji imaju Cameron Diaz i Jason Segel koji su ljubavni par već glumili u filmu "Zločesta učiteljica". Spomenuti je film također režirao Jake Kasdan.

Prvi je ovo put nakon više od 20 godina da je Cameron Diaz glumila u golišavim scenama. Prvi se put skinula u filmu "Ona nije anđeo" iz 1992.

Za scenarij je ključna činjenica da je snimanje seksa u filmu Cameronin prijedlog. U svijetu u kojem živimo odaje se dojam da ženama nije do seksualnih odnosa, no u ovome slučaju upravo ona preuzima inicijativu što bi trebalo potaknuti žene da svoje želje i strasti ne skrivaju te se istih ne srame.

Film "Snimka seksa" ne propustite gledati u srijedu navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju