Ne propustite film koji je oduševio cijeli svijet prije nego je prikazan u kinima!

"Priča o prvaku" prati Michaela Ohera, Afroamerikanca i beskućnika podrijetlom iz razorene obitelji kojeg udomljuje bjelačka obitelj Tuohy, ne bi li mu pomogli da ispuni svoj puni potencijal. U isto vrijeme, njegova prisutnost u njihovim životima navest će ih na mnoga samootkrića o samima sebi. Živeći u novoj okolini mladi tinejdžer morat će se suočiti s potpuno drugačijim životnim izazovima.

Pred film su postavljena visoka očekivanja i prije nego je počelo njegovo snimanje. Tako je glavna uloga najprije ponuđena Juliji Roberts. Nakon toga ulogu je triput odbila Sandra Bullock jer je bila zabrinuta zbog glumljenja predane kršćanke. Štoviše, Bullock je bila toliko nesigurna u ulogu da je tijekom prvih nekoliko tjedana snimanja htjela odustati! Razlog tomu je činjenica da je mislila da njena gluma nije dovoljno dobra.

"Priča o prvaku" prvi je film koji se promovirao samo imenom glavne glumice iznad naslova. To je na kraju donijelo ogroman uspjeh od vrtoglavih 200 milijuna dolara. Film je postigao planetaran uspjeh i jedan je od najbolje ocjenjenih filmova prema IMDb-u. Također, film je zaradio čak 300 milijuna dolara od prikazivanja u cijelom svijetu.

Životnu dramu "Priča o prvaku", snimljenu prema istinitim događajima, ne propustite pogledati u subotu na Novoj TV! Više naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju