I ovaj nastavak urnebesne komedije zasigurno će vas nasmijati!

Program "Građani pozornici" bit će kruna slave zapovjednika Lassarda (George Gaynes) koji uskoro odlazi u mirovinu. Odlučio je dovesti odabrane dobrovoljce na Akademiju gdje će ih naučiti tehnikama spašavanja života i uočavanja kriminalaca.

Protiv Lassarda i njegove Akademije stali su uštogljeni poručnik Harris (G.W. Bailey) i njegov pomoćnik i ulizica Proctor (Lance Kinsey). Dok je Lassard daleko na godišnjoj međunarodnoj konvenciji šefova policije, Harris preuzima mjesto zapovjednika Akademije.

Zbog neslaganja oko plaće četvrti nastavak kultne komedije ujedno je i posljednji za Brucea Mahlera koji je glumio Facklera. Zbog navedenog, njegov je lik u potpunosti izbrisan iz stripova i crtića koji prate radnju "Policijske akademije".

"Policijska akademija 4: Građani pozornici" posljednji je nastavak prije velike stanke legendarnog Mahoneyja, kojeg utjelovljuje Steve Guttenberg. Glumac se u urnebesnoj ulozi Mahoneyja vratio godinama kasnije, u osmom nastavku "Policijske akademije".

Četvrti nastavak kultne komedije posljednji je u kojemu su snimljene scene iz kluba Plava kamenica. Upravo su te scene nasmijale generacije gledatelja. Zanimljivo je da su scene koje su stavljene u ovaj nastavak zapravo napisane za njezin treći nastavak, ali na kraju su izrezane iz finalne verzije.

Glumica Sharon Stone je, prije nego je film "Policijska akademija 4: Građani pozornici" počeo sa snimanjem, prošla kroz srceslamajući razvod. Kasnije je više puta navela da ju je upravo snimanje četvrtog nastavka komedije izvuklo iz mračnog razdoblja i pomoglo joj da preboli razvod.

Urnebesnu komediju "Policijska akademija 4: Građani pozornici" ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju