I ovaj nastavak urnebesne komedije zasigurno će vas nasmijati!

Program "Građani pozornici" bit će kruna slave zapovjednika Lassarda (George Gaynes) koji uskoro odlazi u mirovinu. Odlučio je dovesti odabrane dobrovoljce na Akademiju gdje će ih naučiti tehnikama spašavanja života i uočavanja kriminalaca.

Protiv Lassarda i njegove Akademije stali su uštogljeni poručnik Harris (G. W. Bailey) i njegov pomoćnik i ulizica Proctor (Lance Kinsey). Dok je Lassard daleko na godišnjoj međunarodnoj konvenciji šefova policije, Harris preuzima mjesto zapovjednika Akademije.

Zbog neslaganja oko plaće četvrti nastavak kultne komedije ujedno je i posljednji za Brucea Mahlera koji je glumio Facklera. Zbog navedenog, njegov je lik u potpunosti izbrisan iz stripova i crtića koji prate radnju "Policijske akademije".

"Policijska akademija 4: Građani pozornici" posljednji je nastavak prije velike stanke legendarnog Mahoneyja kojeg utjelovljuje Steve Guttenberg. Glumac se u urnebesnoj ulozi Mahoneyja vratio godinama kasnije, u osmom nastavku "Policijske akademije".

Četvrti nastavak kultne komedije posljednji je u kojemu su snimljene scene iz kluba Plava kamenica. Upravo su te one posebno nasmijale generacije gledatelja. Zanimljivo je da su scene iz ovog nastavka zapravo napisane za njezin treći nastavak, ali na kraju su izrezane iz finalne verzije.

Glumica Sharon Stone je, prije nego je film počeo sa snimanjem, prošla kroz težak razvod. Kasnije je više puta navela da ju je upravo snimanje četvrtog nastavka komedije izvuklo iz mračnog razdoblja i pomoglo joj da preboli razvod.

 

Urnebesnu komediju "Policijska akademija 4: Građani pozornici" ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju