Poznata bajka o Pepeljugi smještena u suvremeno doba i ispričana na moderan način

Tessa je zaposlena kao asistentica svojoj maćehi Divine i polusestrama Olympiji i Atheni. Polusestre odlaze na casting za "Pepeljugu'" Reeda Westa, popularnog pjevača koji održava show "Cinderella – Uživo". Tessa se sprijatelji sa šminkericom Georgijom koja ju uvjeri da se prijavi na audiciju za "Bella Snow" kako joj polusestre i maćeha ne bi mogle stati na put.

"Pepeljugina priča 4" još je jedan u nizu filmova o Pepeljugi ispričanih na moderan način, s elementima pjesme i plesa. Nastavci su posebno popularni kod mlađe publike te nižu planetarne uspjehe. Heroine nastavaka priče o Pepeljugi poznate su Disneyjeve zvijezde.

Prva je Pepeljuginu priču ispričala Hilary Duff koja je karijeru nastavila kao pjevačica, glumica, tekstopisac te skladateljica. Drugi nastavak priče o Pepeljugi donijela je Selena Gomez, pjevačica koju često nazivaju pop princezom. Lucy Hale pjevačica je i glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Slatke male lažljivice".

Heroina četvrtog nastavka je Tessa, talentirana mlada pjevačica sa zavidnim talentom. Utjelovila ju je Sofia Carson koja je i sama Disney pjevačica i plesačica. Svoj je talent u filmu pokazala brojnim pjevačkim i plesnim brojevima koje su mnogi kritičari pohvalili. Carson je pjevačku karijeru nastavila i nakon filmske uspješnice te niže glazbene hitove.

Romantičnu komediju "Pepeljugina priča 4" pogledajte u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju