Film je inspiriran stvarnim svjedočanstvima zaposlenica Fox News-a

Margot Robbie kaže kako se čitajući scenarij šokirala činjenicom da seksualno uznemiravanje ne podrazumijeva samo fizički kontakt, što ju je dodatno intrigiralo za prihvaćanje uloge Kayle Pospisil.U jednoj je sceni Robbie primorana podići suknju pred direktorom Fox News-a Rogerom Ailesom (John Lithgow). Na zahtjev redatelja Jaya Roacha, scena je snimana s više kamera i iz više uglova odjednom kako Robbie to ne bi morala snimati više od jedanput.

 

Zanimljivo je da je Nicole Kidman već ranije dijelila scenu s Robin Weigert u seriji „Male laži“. Igrala je ulogu žrtve seksualnog zlostavljanja u vlastitoj kući, a Weigert je bila njena terapeutkinja.

 

Film "One su bombe" donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće Rogera Ailesa, koji ih je godinama, bez posljedica, seksualno napastovao i uznemiravao.

 

Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Film "One su bombe" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju