Liam Neeson miljenik je Hollywooda i glavna zvijezda napetog filma "Noćna potjera"

Liam Neeson vraća se s još jednim akcijskim filmskim hitom! Glumački majstor, u kombinaciji s legendarnim Edom Harrisom, nosi film koji zaista vrijedi pogledati.

Scenarij za film "Noćna potjera" napisao je Brad Inglesby, poznat i po filmu "Čelična pravda". Priča prati mafijaša i plaćenog ubojicu Jimmyja Conlona (Liam Neeson) koji ima jednu noć da odluči kome će pokazati odanost – svojem otuđenom sinu čiji život je ugrožen ili svojem dugogodišnjem najboljem prijatelju, šefu mafije Shawnu Maguireu (Ed Harris), koji želi da Mike plati za smrt njegova sina. Jimmy će morati odabrati pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

U pogledu glume, kada imate dvije legende poput Eda Harrisa i Liama Neesona zajedno na ekranu, zagarantirano je da će se odvijati izvanredne stvari.

Glazbu za film radio je Junkie XL. Ovaj umjetnik poznat je po suradnji s legendarnim Hansom Zimmerom. Također, radio je glazbu za filmove poput "Različita", "300: Uspon carstva" i "Batman vs. Superman".

Liam Neeson slovi kao ikona Hollywooda. Ovaj talentirani, naočiti i prije svega vrlo prizemljeni glumac miljenik je mnogih producenata. Od početka karijere 1978. nakupio je čak 110 uloga i ogromnu legiju vjernih obožavatelja. Svestranom glumcu leži svaka uloga – od onih u romantičnim komedijama do napetih trilera. Međutim, zvijezda vrlo dobro izbjegava povećalo Hollywooda i svoj život drži vrlo privatnim.

Glumom se počeo baviti vrlo rano, već u 11. godini kada je odlučio sudjelovati u školskoj predstavi zbog ljubavi. Ne, to nije bila ljubav prema glumi nego simpatija koju je gajio prema djevojčici koja je glumila u istoj predstavi.

Film "Noćna potjera" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju