Godine su samo broj!

Inspirativna priča koja stoji iza filma "Navijačice" nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Shane Atkinson i Zara Hayes inspiraciju za film pronalaze u timovima kao što je "Sun City Poms", tim navijačica iz doma za umirovljenike Sun City u Arizoni čiji su članovi stariji od 55 godina. Uz puno truda postale su legende Arizone, ali i inspiracija mnogima, nastupajući na paradama, konvencijama i mnogim drugim događanjima.

Osim što su izvođačice, one su također grupa koja se bori protiv stigme i redefinira što znači biti "starija" žena u današnjem društvu. Iako se "Sun City Poms" nisu pridružili navijačkom natjecanju kao što su to napravile navijačice u filmu, ipak su imali dosta uspjeha stavljajući svoju zajednicu na kartu i šireći svoja vjerovanja. Predstavljene su u emisijama poput "America's Got Talent", "The Today Show", BBC prilog "100 žena 2016." i mnogi drugi segmenti vijesti. 

Od tvoraca filmskih uspješnica "Zločeste mame" i "Klub zadovoljnih žena" stiže zabavna i emotivna komedija o grupi žena koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvare svoje snove. Martha (Diane Keaton) žena je koja prva pokreće skupinu s kolegicama Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) i Alice (Rhea Perlman). Isprva ih ismijavaju, ali se sreća ubrzo okreće na njihovu stranu i svojom energijom polako osvoje simpatije okoline.

 

Film "Navijačice" ne propustite pogledati u subotu u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju