Zanimljivosti koje sigurno niste znali o zvijezdi serije "Kućanice", Evi Longoriji...

Američka 45-godišnja glumica meksičkog porijekla, Eva Longoria, odigravši ulogu Gabrielle Solis u seriji "Kućanice", stekla je svjetsku slavu te postala jedno od omiljenih lica američkih TV serija.

Koliko je svestrana, govori i sama činjenica da je svojevremeno plesala u bendu "The Pussycat Dolls", čije je glavno lice, nimalo manje popularna pjevačica Nicole Scherzinger. Karizmatičnu glumicu prepoznali smo i u brojnim televizijskim reklamama, među kojima je jedna od najpoznatijih ona za tvrtku L'Oréal. Koliko je Eva Longoria poželjan ambasador, govori činjenica da je za tu kampanju, 2005. godine, zaradila vrtoglavih milijun funti.

Longoria je od malih nogu sanjala o poslu u show businessu. Na samom se početku karijere htjela baviti isključivo modelingom, ali jedna od modnih agencija za koju je glumica trebala raditi, odbila ju je zbog njezine visine od 157 centimetara. Od svog sna nije odustala, pa je tako 1998. osvojila titulu "Miss Corpus Christi USA".

Vrhunsku i profesionalnu glumicu, Evu Longoriju, ne propustite pogledati u ulozi Therese, u romantičnoj komediji "Moj lažni muž" u petak u večernjem terminu na Novoj TV