Zanimljivosti koje sigurno niste znali o zvijezdi serije "Kućanice" Evi Longoriji

Američka 47-godišnja glumica meksičkog porijekla Eva Longoria, odigravši ulogu Gabrielle Solis u seriji "Kućanice", stekla je svjetsku slavu te postala jedno od omiljenih lica američkih TV serija.

Koliko je svestrana, govori i sama činjenica da je svojevremeno plesala u bendu "The Pussycat Dolls", čije je glavno lice ništa manje popularna pjevačica Nicole Scherzinger.

Karizmatičnu glumicu prepoznali smo i u brojnim televizijskim reklamama, među kojima je jedna od najpoznatijih ona za tvrtku L'Oréal. Koliko je Eva Longoria poželjan ambasador govori činjenica da je za tu kampanju 2005. zaradila vrtoglavih milijun funti.

Longoria je od malih nogu sanjala o poslu u show biznisu. Na samom se početku karijere htjela baviti isključivo modelingom, ali jedna od modnih agencija za koju je trebala raditi odbila ju je zbog njezine visine od 157 centimetara. Od svog sna nije odustala, pa je tako 1998. osvojila titulu "Miss Corpus Christi USA".

Vrhunsku i profesionalnu glumicu Evu Longoriju ne propustite pogledati u ulozi Therese, u romantičnoj komediji "Moj lažni muž" u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju