Pogledajte kako su četvorica prijatelja provela ludu momačku večer!

Urnebesna američka komedija "Mamurluk" vodi vas u provod s četvoricom prijatelja koji odluče provesti momačku večer u Las Vegasu.

Jutro poslije jako je teško sjetiti se svega te oni pate od strašnih posljedica druženja s curama, partijanja i ispijanja alkohola. Zatim shvate da su nekako izgubili mladoženju! Sada se moraju prisjetiti što su radili za vikend da bi našli svog prijatelja i odveli mladoženju na vjenčanje, čak i ako pate od ubojitog mamurluka!

 

Ulogu u filmu ima i boksač Mike Tyson koji je istu prvotno odbio, no predomislio se kada je saznao da je redatelj Todd Philips koji je režirao jedan od njemu dražih filmova – "Old School". Tyson u filmu, ali i u privatnom životu, posjeduje sedam tigrova. Sve životinje koje se pojavljaju u filmu bile su istrenirane.

 

Snimanje je bilo naporno i izazovno, posebice za glumca Eda Helmsa koji je izgubio osam kilograma zbog fizički zahtjevne uloge.

Glumačka postava koja je tijekom tri mjeseca dnevno provodila 14 sati zajedno odlično se zabavila, a kako je to izgledalo na setu pogledajte u urnebesnom videu!



Film "Mamurluk" ne propustite pogledati ovog petka u večernjem terminu na Novoj TV! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju