Ne propusite film o maču Excaliburu i njegovom ponosnom vlasniku

Uzbudljiv film prepun akcije i fantastike, "Kralj Arthur: Legenda o maču", spin off je poznatog mita o maču Excaliburu. Redatelj Guy Ritchie prikazuje priču Excalibura na svoj dinamičan i zanimljiv način. U glavnoj ulozi našao se hollywoodski zavodnik Charlie Hunnam.

Svi znamo i volimo poznate glumce, ali ponekad ne znamo priču o tome kako su oni zapravo postali slavni. Hunnamova priča počinje kao pravo božićno čudo – za Božić, dok je u dućanu pijan kupovao namirnice za slavlje, što mu je božićna tradicija, prišao mu je "tražitelj talenta". Zahvaljujući tom "pijanom božićnom čudu" njegova se karijera vinula u visine.

Zanimljivo je da ga je upravo film "Excalibur" inspirirao da postane glumac. Bila je sudbina da je baš on od svih glumaca dobio ulogu Arthura, s obzirom na to da je druga opcija bio Kit Harrington, čije smo putovanje pratili kroz sve sezone serije "Igre prijestolja" i svakako mu je bio opasna konkurencija. 

Hunnam je izjavio i da je za ulogu kralja Arthura morao dobiti impresivnu težinu. Težio je skoro 100 kilograma, što zvuči kao velik broj, ali na njemu to definitivno ne izgleda kao da treba smršaviti s obzirom na to da su to sve čisti mišići

 

Film "Kralj Arthur: Legenda o maču" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju