Najsmiješnija oklada s neočekivanim raspletom

Benjamin Barry (Matthew McConaughey) izvršni je direktor marketinške firme i poznati ženskar. Kladi se sa šefom nastojeći dokazati da mu je dovoljno deset dana da natjera ženu da se zaljubi u njega.

Na njegovu žalost, odabrao je pogrešnu ženu za svoj pothvat. Njegova izabranica je Andie Anderson (Kate Hudson) koja piše za jedan ženski časopis i upravo radi na članku "Kako se riješiti frajera u deset dana". Benjamin i Andie sastaju se u baru ubrzo nakon oklade...

Ovaj čak 20 godina star film ne prestaje oduševljavati i zabavljati publiku. Velike zasluge za uspjeh filma svakako ima sjajan vodeći glumački par – svi će se muškarci rado poistovjetiti s McCounagheyjem maštajući o prelijepoj Kate Hudson, a vjerujemo da ni djevojke neće imati ništa protiv zamišljajući obrnuti aranžman.

Međutim, glumica nije duhovita samo u ovoj ulozi, već je i snimanje s njom bilo vrlo zabavno s obzirom na to da je Hudson sklona improviziranju. Zbog njezina spontanog izvođenja scena McConaughey većinom nije morao glumiti iznenađenje, već je zaista bio iznenađen jer nije znao što će Hudson učiniti.

Tako je nastala i jedna od najsmiješnijih scena u filmu kada Andie upadne na "mušku večer" koju možete pogledati u videu:


Hudson je u toj sceni, između ostalog, improvizirala brisanje nosa kolegi McConaugheyu, kao i trenutak kada baci povrće s tanjura. Ekipa je ostala u potpunom šoku, a redatelj se jedva suzdržao od smijeha s obzirom na to da je glumica jedino njemu rekla što će učiniti.

Zbog zavidnog odnosa između Hudson i McConaugheya kolege su ih prozvali najzgodnijim holivudskim prijateljima. Njihov seksipilan izgled nije bilo teško naglasiti u filmu, a posebno se ističe žuta haljina koju je Hudson nosila. Zanimljivo je spomenuti da je haljina kreirana u ovisnosti o jednom konkretnom modnom detalju – prekrasnoj 84-karatnoj ogrlici diznajerice Dine Bar-El. Vrijednost svog nakita u filmu je procijenjena na 15 milijuna dolara

Urnebesnu komediju "Kako se riješiti frajera u 10 dana" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju