Najsmiješnija oklada s neočekivanim raspletom

Benjamin Barry (Matthew McConaughey) se kladi da može izdržati u vezi više od deset dana. Na njegovu žalost, izabrao je krivu ženu za svoj pothvat. Benjamin Barry je izvršni direktor marketinške firme i poznati ženskar. Kladi se sa šefom nastojeći dokazati da mu je dovoljno deset dana da natjera ženu da se zaljubi u njega. Njegova izabranica je Andie Anderson (Kate Hudson), koja piše za jedan ženski časopis i upravo radi na članku „Kako se riješiti frajera u deset dana“. Benjamin i Andie sastaju se u baru ubrzo nakon oklade...

 

Ovaj čak 19 godina star film ne prestaje oduševljavati i zabavljati publiku. Velike zasluge za uspjeh filma svakako ima sjajan vodeći glumački par. Svi će se muškarci rado poistovjetiti s Matthewom McCounagheyjem, maštajući o prelijepoj Kate Hudson, a vjerujemo da ni djevojke neće imati ništa protiv zamišljajući obrnuti aranžman.

Međutim, glumica nije duhovita samo u ovoj ulozi, već je i snimanje s njom bilo vrlo zabavno s obzirom da je Hudson sklona improviziranju. Zbog njezinih spontanih izvođenja scena, McConaughey većinom nije morao glumiti iznenađenje, već je zaista bio iznenađen s obzirom da nije znao što će Hudson učiniti. Tako je nastala i jedna od najsmiješnijih scena u filmu kada Andie upadne na „mušku večer“ koju možete pogledati u videu.


 Hudson je u toj sceni, između ostalog, improvizirala brisanje nosa kolegi McConaugheyu, kao i trenutak kada baci povrće s tanjura. Ekipa je ostala u potpunom šoku, a redatelj se jedva suzdržao od smijeha s obzirom da je glumica jedino njemu rekla što će učiniti.

Zbog zavidnog odnosa između Hudson i zgodnog McConaugheya kolege su ih prozvali najzgodnijim holivudskim prijateljima. Njihov seksipilan izgled nije bilo teško naglasiti u filmu, a posebno se ističe žuta haljina koju je Hudson nosila. Zanimljivo je spomenuti da je haljina kreirana u ovisnosti o jednom konkretnom modnom detalju – prekrasnoj 84-karatnoj ogrlici diznajerice Dine Bar-El. Vrijednost svog nakita u filmu je procijenjena na 15 milijuna dolara. 

Urnebesnu komediju 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' ne propustite pogledati u nedjelju navečer na Novoj TV.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju