Gospodin i gospođa Smith u stvarnom su životu postali gospodin i gospođa Pitt

Planetarno popularni glumci Angelina Jolie i Brad Pitt spletom okolnosti završili su u glavnim ulogama ovoga filma. Naime, Johnny Depp i Will Smith isprva su se natjecali za Bradovu ulogu Johna Smitha, dok je Angelinina uloga Jane trebala pripasti Catherine Zeti-Jones ili Nicole Kidman. Ipak, okolnosti su se poklopile i oboje su završili u filmu koji im je naposlijetku odredio živote. 

U vrijeme snimanja filma, Brad Pitt i Angelina Jolie bili su u braku s drugim ljudima i bili su samo par na ekranu. Deset godina kasnije stvarno su se vjenčali. Naime, Brad i Angelina počeli su izlaziti u stvarnom životu nakon ovog zajedničkog projekta. Zajedno imaju troje usvojene (Maddox, Zahara, Pax) i troje biološke (Shiloh, Knox, Vivienne) djece.

Zanimljivo je da je tijekom snimanja Brad bio u braku s Jennifer Aniston. Nakon njihovog razvoda, Jennifer je kratko hodala s Vinceom Vaughnom, koji je u ovom filmu glumio Bradovog prijatelja i suradnika.

 

Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak. Kako John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve susjede Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz). Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj brak. U međuvremenu John i Jane ne znajući jedno za drugo rade svoje prave poslove. Oni su, naime, plaćeni ubojice s lažnim identitetima čiji će se putovi ispreplesti kada oboje dobiju isti zadatak vezan uz agenta Benjamina Danza (A. Brody)...

Film "Gospodin i gospođa Smith" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju