Kako je fikcija postala stvranost!

'Čudesni Spider-Man' priča je o Peteru Parkeru (Andrew Garfield), nesigurnom srednjoškolcu kojega su roditelji napustili u djetinjstvu i ostavili ga ujaku Benu (Martin Sheen) i ujni May (Sally Field).  Poput ostalih tinejdžera, Peter pokušava pronaći samoga sebe, ali i otkriti više o svojoj obitelji.

Kad pronađe tajanstvenu aktovku koja je pripadala njegovu ocu, počne shvaćati koje su to okolnosti dovele do nestanka njegovih roditelja. To ga dovodi izravno do korporacije Oscorp i laboratorija dr. Curta Connorsa (Rhys Ifans), nekadašnjeg partnera njegova oca. Peter će ubrzo morati donijeti velike odluke koje će oblikovati njegovu sudbinu i učiniti ga junakom.

Za oko mu zapne kolegica iz škole Gwen Stacy (Emma Stone), koja uzvrača Peterove simpatije. Kako Peter postepeno razotkriva istinu o nestanku svojih roditelja tako se i njegov odnos s Gwen postepeno razvije u nešto posebno. Glumci Emma Stone i Andrew Garfield su tokom snimanja započeli ljubavnu vezu koju su, na žalost svih fanova, prekinuli krajem 2015. godine. Bez obzira na to što je svatko krenuo svojim putem, njihova nedvojbena kemija samno poboljšava ovaj odličan akcijski hit .

Film "Čudesni Spider-Man" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV.


 




Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju