Ovu akciju ne želite propustiti!

Michael Mason je lopov koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera.

Njegov do tada najbolji plijen postaje temelj policijske istrage, a Sean, protivno naredbi, regrutira Michaela, te obojica, tokom 24- satne potjere postaju mete izvora korupcije. Primorani su osloniti se jedan na drugog kako bi razotkrili i pobijedili zajedničkog neprijatelja.

Richard Madden, škotski glumac s dodijeljenom mu ulogom lopova Masona morao se dati u detaljne pripreme kako bi vjerodostojno utjelovio njegov lik. Naime, brojne akcijske scene zahtijevale su šestotjedne pripreme s kaskaderima koje su osim preskakanja stvari, trčanja gore-dolje uključivale i bacanje kroz prozor te probijanje kroz krovove!

Koliko god zvučalo ekstremno, Madden navodi da to nije bio najzanimljiviji dio priprema za snimanje. Još izazovnije, tvrdi, bile su tehnike ruku i odvlačenja pažnje koje je, kako bi scene krađe izgledale što uvjerljivije, uvježbao s dodijeljenim mu konzultantom prigodno nazvanim - ''Keith the Thief''.

Napetu akciju "Crni dan u Parizu" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju