Dwayne 'The Rock' Johnson u nezaustavljivom osvetničkom pohodu!

Boravak u zatvoru može utjecati na čovjeka na dva različita načina – ili će ga slomiti, ili će ga ojačati. Za Drivera (Dwayne Johnson), koji je odslužio 10 godina, vrijedi ovo drugo.

Njegova snaga nije proizašla samo iz vremena provedenog u zatvoru, nego i iz želje da osveti svojega brata koji je ubijen u pljački banke koja je i dovela do Driverova uhićenja.


Na dan njegova izlaska na slobodu, s listom imena i adresa u ruci, odlučan je da odmah krene u svoju osvetničku misiju.  Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt jer se misterija oko smrti njegovog brata produbljuje, a na površinu isplivaju novi detalji koji daju naslutiti da možda neće moći svoj plan provesti do kraja.

'Brži od pravde' izvrstan je kriminalistički triler prepun iznimnih akcijskih scena
Dwayne Johnson, Oliver Jackson-Cohen i Maggie Grace proveli su nekoliko dana u Rick Seaman's Stunt školi vožnje kako bi naučili sve trikove za akcijske scene koje uključuju vožnju automobilima.

Za potrebe snimanja scene tučnjave u toaletu kluba, Dwayne Johnson je dva tjedna učio posebnu borilačku tehniku '52 Blocks'.

Film 'Brži od pravde' ne propustite ovu nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV