Jedna od najpoznatijih Disneyjevih princeza nije navikla na ovakve uvjete snimanja...

Bivši vozač automobilskih utrka Brent Magna (Ethan Hawke) prisiljen je još jednom sjesti za upravljač i odvoziti najvažniju i najopasniju utrku svojega života. Naime, kako bi spasio svoju otetu suprugu, Brent mora voziti slušajući naredbe tajanstvene osobe (Jon Voight) koja nadgleda svaki njegov pokret. Brent u očaju pristaje igrati opasnu igru, no ako želi spasiti život supruge, morat će preuzeti kontrolu i nadigrati tajanstvenog otmičara.

Film je prepun akcije i scena opasne vožnje i sudara. Zanimljivo je kako niti jedan od sudara nije napravljen kompjuterski: svi su snimljeni. 130 auta je slupano tijekom snimanja filme te je na setu postojao prostor na koji su se odlagali svi iskorišteni automobili.

Ethan Hawke, koji tumači glavnu ulogu, je išao u školu utrka. Ondje je učio profesionalno brzo voziti. Tijekom prve probe brze i opasne vožnje na setu. S njim je na suvozačkom sjedalu od prvog dana bila Selena Gomez.

Selena je priznala kako se užasavala brze vožnje na snimanju te da se strašno bojala za svoju sigurnost. Navedenom nije laskala niti činjenica da je film sniman u nepovoljim uvjetima za ljudsko tijelo. Film je simljen na ulicama Bugarske, na temperaturi koja je bila manja od ništice, po snijegu i ledu.

Napeti akcijski film "Bijeg" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju