Nakon turbulentnog Gastroduela, pred kandidatima su novi izazovi. U sljedećoj epizodi očekuje ih izazov Kutija iznenađenja, ali ovog puta s dodatnim novitetima, pa će tako osim kandidata, kutije s radnih jedinica dizati i žiri!

Nakon turbulentnog Gastroduela, pred kandidatima su novi izazovi. U sljedećoj epizodi očekuje ih izazov Kutija iznenađenja, ali ovog puta s dodatnim novitetima, pa će tako osim kandidata, kutije s radnih jedinica dizati i žiri!



„Prvo što mi je upalo u oko je to da su na stolu stajale tri druge kutije i odmah mi je bilo: A što sad?“ zbunjeno je prokomentirala Ivana.

U proteklim izazovima Kutije iznenađenja kandidati su imali zadanu glavnu namirnicu, no ovoga puta glavna namirnica bit će u kutijama žirija, a glavna caka: odabrati minimalno pet namirnica iz svoje kutije i zamijeniti ih za jednu od namirnica koje su u kutijama žirija.

„Najveća stvar kod te kutije iznenađenja je što nemaš puno vremena za razmislit, a moraš smislit nešto što mora biti dovoljno kreativno s tako ograničenim brojem namirnica“ izjavila je Martina, dok je Mišel odmah znala što eliminirati: „Prije nego li je Radovan podigao kutiju, ja sam rekla to je sto posto riba tako da sam jednostavno izolirala tu kutiju kao da je ni nema čim sam vidjela ove dvije pune mesa.“ Posebno zabrinuta bila je Iva, koja je bila među zadnjima koji su birali namirnicu: „Kontam, broj sam deset, samo da mi ne ostanu čvarci!“



„Došli smo u trenutak natjecanja gdje vam više ne možemo progledavat kroz prste. Od sad pa na dalje kriteriji mogu biti samo viši, ne mogu biti niži.“ dao je Andrej kandidatima upute, a s njim se složio i Ratko: „Sve je manje i manje mjesta za biti loš, žiri više nema tolerancije za neke greške.“

Neka budu žabe!

Iznenađujuće, velik interes kandidata bio je za žabljim kracima. „Volim ići u lov na žabe, pogotovo sa svojim prijateljem radi kojeg sam i došao u show, s njim sam najčešće išao tako da to mi je jedna poveznica“ otkrio je Josip te dodao: „Inače ja žabe ne spremam doma zato jer moja majka meni ne da to da radim zato jer kaže da ona to najbolje sprema. Ako danas išta zeznem, majka neće zamjeriti zato što je ona dobra žena.“

Dok je Josip žablje krakove odabrao najviše zbog sjećanja na druženja s prijateljem, drugi kandidati odabrali su ih jednostavno iz razloga jer su se željeli okušati u njihovom pripremanju. Dario je također imao želju uhvatiti se u koštac sa žabljim kracima no nije imao sreće:
„Trojica njih magaraca mi je uzelo žabe, tako da ja nisam uspio doći do žaba!“ kazao je Dario te na kraju uzeo ribu.
 


Što se još skrivalo u kutijama žirija, što su kandidati odabrali i hoće li žiri biti zadovoljan njihovim odabirom kao i serviranim tanjurom, ne propustite pogledati u petak od 21 sat na Novoj TV!




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju