Rezalo se, čistilo, pravilo slastice i kuhalo, a nakon što su svi kandidati, koji su borili za pregaču MasterChefa sa svojim imenom, pokazali svoje kulinarske sposobnosti, žiri je odabrao preostalih 14 gastro talenata u TOP 16.

Nakon što je prva emisija MasterChefa iznjedrila prvo dvoje kandidata, žiri se u drugoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog showa morao suočiti s najtežom odlukom do sad – kome će sve od preostalih natjecatelja povjeriti kuhanje u MasterChef kuhinji.

Rezalo se, čistilo, pravilo slastice i kuhalo, a nakon što su svi kandidati, koji su borili za pregaču MasterChefa sa svojim imenom, pokazali svoje kulinarske sposobnosti, žiri je odabrao preostalih 14 gastro talenata u TOP 16.

Najvještiji među njima bili su Ratko Iveković, Valerio Baranović, Robert Budimir Bekan i Ante Martić koji su se prvi pridružili kandidatima Josipu Soči i Zvjezdani Vukić koji su prvi ušli u TOP 16.

Napetost koja je vladala hangarom dok je žiri donosio odluku, mogla se rezati nožem, sve dok nije proglasio i ostalih 10 kandidata čija gastro avantura može započeti, a oni su: Oskar Svržnjak, Danijel Živković, Dina Lončar, Dario Žmikić, Mišel Matulin, Ivana Vujina Jović, Elena Jurić, Iva Pehar, Emilija Marinović i Martina Županić. „Šokiran sam, ne vjerujem!", izbezumljeno je komentirao svoj prolaz u 16 najboljih Dario, dok je Danijel dodao: „Kad sam čuo da ulazim, noge su mi se odsjekle!“. Kandidatkinja Iva Pehar, od uzbuđenja nije znala ni kako bi reagirala, dok Martina nije mogla sakriti suze radosnice: „Ne mogu vjerovati, počela sam se tresti, šok nad šokovima, apsolutno neočekivano.“

„Ono što sa sigurnošću mogu ustvrditi jest da ste svi vi ovdje ovih dana pokazali veliki potencijal. Od sada pa na dalje ono što će se od vas očekivati je to da taj svoj potencijal nastavite razvijati“ poručio im je Dino, dok im je Andrej uz čestitke poručio: „Molim vas sad zapnite, oslobodite se, počnite kuhati napokon sa entuzijazmom“

Borba u hangaru bila je žestoka, a kandidati koji su izabrani u TOP 16 pokazali su najviše od svih da puno znaju, da žele te da imaju talent i strast za kuhanjem. Sada je pred njima još ozbiljnija i napetija utrka u kojoj će samo najbolji opstati. Treći hrvatski MasterChef osim pehara i titule najboljeg kuhara amatera osvojit će i nagradu od 100 tisuća kuna.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju