Elena: „Dino se voli sa mnom svađat’. Uzeo me na pik.“

Da MasterChef izazovi postaju sve napetiji, imat ćemo priliku vidjeti već u sljedećoj emisiji kada će se kandidati suočiti s prvom Kutijom iznenađenja. Dodatnu napetost u kuhinju uvest će i nasumični odabir tehnika s kojima će morati kandidati napraviti svoje jelo. „Slijedi nova borba, izazovi, novo kuhanje i ja očekujem to s uzbuđenjem“ izjavio je Dario koji jednako kao i ostali kandidati ne može dočekati početak izazova. Jednako spremna za 'borbu' osjećala se i Iva te poručuje: „Danas sam spremna za borbu i vidjet ćemo kad dignem kutiju što nas čeka“.

„Svima vam je jasno, a pogotovo ovima koji su preživjeli Strest test da svako kuhanje u MasterChef kuhinji može biti vaše zadnje“, poručit će Dino kandidatima koje osim kutije u ovom izazovu. Osim što od vrhunskih chefova, članova žirija kandidati mogu puno naučiti, što će posebno dobiti priliku i u prvoj Gastroakademiji, često svoje lekcije naši kuhari amateri dobivaju upravo putem kritika na napravljeno jelo.

Elena će ovaj put posebno emotivno prihvatiti kritiku od Andreja, te iako je ona mišljenja kako je ovaj put skuhala ''super ručak'', ovaj vrhunski chef neće se složiti s njom. Svoj odnos s Dinom Elena je pak prokomentirala s riječima: „Dino se voli sa mnom svađat. Uzeo me na pik“. Da li je žiri Elenu zaista uzeo na pik, ili je ova Kutija iznenađenja bila ipak malo prestresna za natjecateljicu, vidjet ćemo ovog petka.

Koju su tehniku kandidati izvukli i kako su neki reagirali na zadatak o kojemu do ovoga izazova nisu imali nikakva znanja, jesu li uspjeli zadovoljiti osnovna načela tehnika, vidjet ćemo u sljedećoj epizodi. Osim uzbudljivih izazova koji će se naći ispred natjecatelja, profesionalni chefovi Dino i Andrej u prvoj Gastroakademiji MasterChefa nesebično će podijeliti svoje znanje i korisne lekcije iz kuharstva sa svim natjecateljima i gledateljima popularnog showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju