Krajem mjeseca vraćaju se na isti set serije!

Glumci i produkcija nove dramske serije 'Zlatni dvori' koja od ove jeseni započinje s emitiranjem na Novoj TV od ovog su tjedna na ljetnoj pauzi od snimanja, a tijekom ljetne stanke svi će dobro iskoristiti kako bi napunili energiju i u radnom elanu vratili se na snimanje krajem kolovoza. Neke od zvijezda nove serije Nove TV odmor i pauzu će iskoristiti u društvu obitelji, neki će ju provesti tulumareći po hrvatskoj obali, dok će se neki pak otisnuti na putovanje izvan zemlje.


Glumac Matko Knešaurek koji u seriji glumi glavnog lika, Petra, odmor će provesti, kako kaže, u kvalitetnom druženju sa suprugom i malenom kćerkicom. Prvo će posjetiti Biograd, a godišnji će završiti u obiteljskoj kući na Hvaru. „Samo nas troje, dobra hrana i mir za dušu!“ kaže Matko koji s nestrpljenjem čeka da se s obitelji opusti uz more. Njegova partnerica u seriji, Katarina Baban, napominje kako će je biti na sve strane. Prva destinacija je Budva koju će posjetiti s dečkom, potom slijedi Pula, a za kraj čuva odlazak u svoj Tribunj. Također, Katarina će ovog ljeta igrati i u 2-3 predstave po Dalmaciji s kazalištem iz Karlovca 'Zorin dom', a predstava koju će izvoditi zove se Karlstadt Kunst Cabaret. „Eto, bit ću na 100 strana!“ - veselo će Katarina.

 

Glumica Ecija Ojdanić koju ćemo u seriji upoznati kao Irenu Begovac, majku od Petra kojeg utjelovljuje Matko, već odavno je isplanirala svoj godišnji: „Imat ćemo jednu turneju po dalmatinskoj obali, prvo tjedan dana uživanja na Visu, pa ćemo zatim posjetiti obiteljsku vikendicu u Zadru, a posjetit ćemo još Split i Brač.“ Za Jana Kerekeša koji pak glumi Petrovog najboljeg prijatelja Ivana, godišnji će biti poprilično radan. Odmah nakon snimanja serije 'Zlatni dvori', Jana očekuje kazališna turneja s Kerekesh teatrom. „Možda se ipak i pronađe jedan ljubavno-morski vikend“, otkriva Jan.

Lik Kate utjelovit će Petra Dugandžić, a odmor od lika i snimanja provest će u Rovinju. „Bit će to red bicikla, red plaže, mediteranska hrana, muž, pas i ja i rano lijeganje u krevet. Ovo će biti pravo punjenje baterija za nadolazeću radnu jesen“, ističe Petra. Njezina imenjakinja, Petra Kraljev, svoj godišnji će započeti posjetom obitelji u Splitu, a nakon toga ju čekaju nezaboravni tulumi. „Nakon Splita otisnut ću se s društvom na Hvar i nadam se malo i na Krk. Nisam pobornik pasivnih odmora, više volim super tulume s društvom“, priznaje Petra koju od jeseni gledamo kao djevojku i zaručnicu glavnog lika Neru Vidić. Dobru zabavu s društvom voli i mladi atraktivni glumac Lujo Kunčević koji će s ekipom otputovati u Dubrovnik. Luju ćemo u seriji pratiti u ulozi Jana Weltruskyja, glazbenog producenta i velikog zavodnika.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju