Pogledajte kako se zvijezda Zlatnih dvora Dijana Vidušin snašla odgovarajući na paprena pitanja IN magazin!

Ovotjedna gošća u Paprenim kuglicama IN magazina Nove TV bila je glumica Dijana Vidušin koja tumači jednu od glavnih uloga nove dramske serije Nove TV 'Zlatni dvori' čiji je početak prikazivanja na rasporedu ove jeseni.


Glumica se našla u nimalo zavidnoj situaciji i uhvatila u koštac s prilično provokativnim pitanjima Davora Garića, kako to i obično bude u Paprenim kuglicama, popularnoj rubrici IN magazina. Zvijezda nove serije Nove TV, koju ćemo od jeseni gledati u ulozi Mare Veselice, snašla se jako dobro odgovarajući i na ona najškakljivija, a pritom se i dobro nasmijala i zabavila.


Dijana je otkrila nešto malo o svojoj novoj ulozi, ali i neke 'paprene' detalje iz svog privatnog života. Dijana je između ostalog priznala da bi suprugu rado udovoljila ukoliko bi poželio ugraditi ogledalo na plafonu spavaće sobe točno iznad kreveta. Koliko je njihova ljubav jaka, svjedoči i odgovor i na pitanje koje je uslijedilo, a glasi: ''Koliko ti često suprug kaže ''volim te''? Dijana je iz prve radosno odgovorila: 'Pa svaki dan'!


Dijana je u intervjuu otkrila i svoj stav po pitanju golišavih scena pa je na pitanje bi li pristala u holivudskom blocbusteru snimiti scenu u kojoj je u potpunosti naga odgovorila u šali: 'Našla bih neku dublerku za taj fizički posao, a ja bih onda sve ove dramske scene odradila.' Na pitanje nakon koliko ljubavnika se ženu smatra promiskuitetnom Dijana je otkrila misterioznu brojku od 50 muškaraca te dodala da sama ipak nije u toj kategoriji.


Simpatična Dijana otkrila je, između ostalog, u razgovoru da uživa u majčinstvu te da su njezini blizanci dupla briga, ali zato i duplo veća sreća.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju