Ovakvo nešto sigurno niste očekivali

 Glumac Momčilo Otašević kojeg trenutno gledamo kao Sašu u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", a pamtimo ga i iz hit-serije "Na granici", otkrio nam je što mu znači nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji ''TV glumačko ostvarenje godine". Osim toga otkrio nam je brojne zanimljivosti koje će iznenaditi sve njegove obožavatelje. Cijeli razgovor možete pogledati u našem videu.

Svečana dodjela Večernjakove ruže biti će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV). Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran. Glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju