Ovakvo nešto sigurno niste očekivali

Mlada glumica koja utjelovljuje Lolu u aktulanoj seriji 'Drugo ime ljubavi' Elizabeta Brodić s NovomBuzz podijelila je svoju 'veliku' tajnu. Osim što svira pleše, glumi i pjeva ova mlada glumica svira i dva instrumenta. Pogledajte na što je Elizabeta Brodić potrošila prvu plaću, s kim bi rado htjela zaglaviti u liftu i na koje filmove najčešće 'plače':

 

 Svečana dodjela Večernjakove ruže biti će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV). Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran. Glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati

Zabavnu i simpatičnu Elizabetu Brodić (Lolu) gledajte u zanimljivim avanturama u seriji 'Drugo ime ljubavi' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju