Na male ekrane stiže nova napeta turska serija 'Ambasadorova kći', u kojoj glavnu ulogu ima Neslihan Atagül Doğulu, koju su gledatelji zavoljeli u turskoj uspješnici ‘’Bit ćeš moja’’

 U novoj hit seriji 'Ambasadorova kći' koja uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV gledatelji će svjedočiti pokušajima ambasadorove kćeri, predivne Nare (Neslihan Atagül Doğulu) i mladog Sandžara (Engina Akyureka) da pronađu snagu u sebi kako bi napokon, nakon mnogo godina razdvojenosti, pobijedili životne okolnosti i pronašli put jedno do drugoga.

Njihova mladenačka ljubav naprasno je bila prekinuta, ali je ostavila neraskidiv trag. Godinama kasnije jedna velika tragedija ponovno ih na kratko spoji, ali životni putevi su nepredvidivi pa se tako i na njihovom nađu nove prepreke. U potrazi za izgubljenom ljubavi odvijaju se brojni neočekivani prevrati, a neizvjesnost će rasti sa svakom epizodom. 'Ambasadrovoa kći' je serija puna snažnih likova koji dramatičnom borbom sa svojom okolinom i samima sobom traže svoje mjesto pod suncem. 

Dramska serija 'Ambasadorova kći' okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako imati prilike osim Nesilah Atagul Dogulu i Engina Akyureka, vidjeti i Uraza Kaygilaroglua u ulozi nepredvidivog zavodnika Gediza, Goncu Cilasun kao izrazito nemilosrdnu majku, Edipa Tepelia kao neobičnog Sandžarovog prijatelja i brojne druge.

Ne propustite novu seriju 'Ambasadorova kći' uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju