Doznajte što misli o 'soliranju', zašto je deaktivarala Facebook profil i što je 'posudila' sa seta popularnog filma

Postoji pravi način kako biti solo, a postoji i loš način za to, no postoji i... Alice. Robin, Lucy, Meg, Tom i David. New York je pun usamljenih srca koji traže svoj savršeni par, ljubavnu povezanost ili nešto manje.

Negdje između ljubavnih poruka i veza za jednu noć je ono što svi samci imaju zajedničko, a to je učiti kako biti solo u svijetu s bezbroj definicija ljubavi. Spavanje u gradu koji nikada ne spava nikada nije bilo zabavnije!



Glavnu ulogu u filmu 'Kako biti solo' igra Dakota Johnson koja je svjetsku popularnost stekla filmom 'Pedeset nijansi sive'. Mlada glumica koja dolazi iz obitelji poznatih glumaca, Dona Johnsona i Melanie Griffith.



Glumica koja je na filmskom platnu pokazala sve, svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Međutim, priznala je kako nije uživala u svojim 'solo' razdobljima koliko je htjela. 'Mislim da sam uvijek pokušavala doći do ''sljedeće veze'' i nisam uživala koliko sam trebala' – izjavila je Dakota i dodala kako joj biti 'solo' nije toliko smetalo jer više ne vlada doba u kojem ljudi osuđuju žene koje su same. 

Iako je imala sporednu ulogu u popularnom filmu 'Društvena mreža', Dakota je deaktivirala svoj profil na Facebooku rekavši kako joj se ne sviđa biti na njoj. 'Znala sam se uhvatiti da se ponašam kako psiho stalker i tada sam odlučila prestati'. 



Johnson rado priča o svojim neuobičajenim navikama. Tako je jednom priznala kako je uzela nekoliko komada donjeg rublja sa seta filma 'Pedeset nijansi sive' tvrdeći kako su bili preudobni da bi ih ostavila.

Pošto je neobične naravi, ne čudi što joj je najdraža knjiga upravo jedno od svojedobno najkontroverznijih djela – Lolita Vladimira Nabokova.

Film 'Kako biti solo' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju